Image2cutGeboren 13.7.1953.

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als wijkverpleegkundige en heb vele jaren werkervaring binnen zowel de reguliere als antroposofische gezondheidszorg in uiteenlopende functies. Inmiddels ben ik ook moeder van vijf kinderen en echtgenote.

Ik heb me jarenlang via cursussen en trainingen geschoold in mindfulness, meditatie, de boeddhistische levenshouding en antroposofische mensvisie. Het zijn de bronnen geworden van waaruit ik thans mijn leven met mensen en kunst gestalte geef. In 2004 heb ik de training Zijns-oriƫntatie afgerond bij Hans Knibbe.

Mijn persoonlijke ontwikkeling als kunstenaar begon 20 jaar geleden. Ik heb mij toen toegelegd op het schilderen. Voor mijn ontwikkeling tot schilder waren de kunstenaars Benno Sloots, Roswitha Robijn en Jan Becht belangrijk. Daarnaast volgde ik veel amateur- en semiprofessionele scholing bij Artibus, Kade atelier Utrecht en de Werkschuit in Bilthoven. Voor kunstbijscholing ben ik verbonden met 'Bleu et Vert' van schilderdocent Gerrit van Meurs.

Momenteel ben ik naast mijn therapeutische praktijk werkzaam als vrij kunstenaar. Mijn werk is tevens te zien op de webite www.artolive.com.